jobb just nu!

Lärare i slöjd inriktning trä och metall sökes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenVälkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Arbetsuppgifter

Slöjdlärare med inriktning mot trä och metall för åk 3-9. Salen är ljus, rymlig och bra utrustad med kontinuerligt underhåll. Slöjden bedrivs i samverkan mellan trä/metall och textil. Slöjdsalarna ligger intill varandra med gemensamt arbetsrum. Undervisningen bedrivs i grupper om upp till 16 elever. Nuvarande slöjdlärare lämna tjänsten på grund av pensionsavgång efter många tjänstgöringsår på skolan, vilket avspeglar trivseln och gemenskapen i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i slöjd inriktning trä och metallslöjd

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-12

Ansökan

Referensnummer:   8/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.