Timvikarier till barnomsorg/skolbarnsomsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Askersunds kommun söker nu timvikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom förskola och fritidshem!
Vi söker barnskötare med ett genuint intresse för att arbeta med människor som vill arbeta vid behov då korttidsfrånvaro uppstår hos ordinarie personal.
Det innebär att du kan ställa upp och jobba med kort varsel när verksamheterna behöver det, pga sjukdom, föräldraledighet och annan oplanerad frånvaro. Vi använder oss av IT-systemet Timecare Pool där du själv anger när du kan och vill arbeta och där du kan anmäla intresse för olika vikariat. Vi skickar även ut förfrågningar om arbete via SMS. Verksamhetens vikariebeställningar och din tillgänglighet matchas sedan ihop av IT-systemet efter olika prioriteringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnskötare och som tycker om att arbeta med barn i åldrarna 1-12 år.
Vi söker dig som:
* är 18 år eller äldre
* har ett genuint intresse för att arbeta med människor
* har god samarbetsförmåga med stora och små.
* organiserar och strukturerar verksamheten så att den utmanar barnens förmågor, vilja att ta ansvar och utöva inflytande i verksamheten.
* medvetet planerar, genomför, dokumenterar och analyserar utbildningssituationer i verksamheten.
* är intresserad att arbeta med förskolans och fritidshemmets systematiska kvalitetsutveckling.
* är väl förtrogen med förskolans och fritidshemmets styrdokument.
* är förtrogen med digitala verktyg.

Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och tillsammans i arbetslag, har god social förmåga och är en ansvarsfull person.
Du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel. Du har körkort och tillgång till bil alternativt att du har nära till allmänna kommunikationer så du kan infinna dig för arbete snabbt (inom 30 min).
Om du blir erbjuden anställning måste du visa ett utdrag från belastningsregistret för arbete inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg.
Körkort B är ett krav, och tillgång till egen bil är önskvärt.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Vi förutsätter att våra medarbetare är vaccinerade mot Covid-19 för att skydda våra brukare, barn, medborgare och övriga medarbetare.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-08-31

Urval och tillträde sker löpande.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   TIMVIK BOU-3 2022

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag efter 500 arbetade timmar.
Gratis personalkaffe

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!