jobb just nu!

Lärare i åk 1 till Porsöskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Porsöskolan är en F-6-skola med ca 250 elever och ett fritidshem med drygt 150 elever, belägen i centrum av stadsdelen Porsön. Vi är en skola som successivt växer med fler elever och personal. Porsöskolan har ca 5 minuters promenadavstånd till bland annat Teknikens Hus, där vi får ta del av många aktiviteter. Porsöbarnen har också naturen in på knuten. Vi har bl. a en egen skolskog. Flera av kommunens busslinjer passerar Porsön in till centrala Luleå vilket underlättar utflykter för kultur och andra utbyten tillsammans med eleverna. Våra elever och deras familjer representerar en mångfald av kulturer. I vår skola finns ett barnbibliotek med stora möjligheter att samverka kring läs- och skrivutveckling. På Porsöskolan arbetar vi medvetet och aktivt för att alla ska känna sig accepterade för den man är. Porsöskolan är HBTQ certifierad och vi strävar efter att vara en öppen skola där alla kan få vara som de vill.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att bedriva undervisning i åk 1 samt planera, göra bedömningar och uppföljningar av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Du är klasslärare och ingår i ett arbetslag som omfattar åk F-3 och tillsammans med dina kollegor arbeta för högre måluppfyllelse. Ditt uppdrag är att undervisa elever i främst årskurs 1, i svenska, matematik, so eller no och musik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse av att arbeta tillsammans med kompetenta pedagoger på Porsöskolan. Du har lärarlegitimation och är behörig i ämnena Svenska, Matematik, SO och/eller NO och Musik. Du är insatt i de styrdokument som reglerar skolan och agerar utifrån dessa i möten med elever, vårdnadshavare och personal. Vidare har du erfarenhet av arbete med barn som är i behov av särskilt stöd och har intresse för att arbeta i olika lärmiljöer. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med IT-stöd i verksamheten.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi söker dig som är en engagerad lagspelare, kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina uppgifter. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt har lätt för att skapa goda relationer med barn och vuxna. Det är viktigt att du har en hög samarbetsförmåga och kan vara flexibel.

Anställningens omfattning

Tillträde 14 oktober 2019 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A900537

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ut belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb