jobb just nu!

Lärare F-3 Gylle skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar.

Vi är en skola som befinner sig i en spännande utveckling, då en helt ny skola håller på att byggas. Vi fortsätter att sträva efter att vara dalarnas största grundskola och en del i den processen är att vi kommer att utveckla den yngre enheten F-6 till en fyrparallellig verksamhet. I detta spännande utvecklingsskede har vi fullt fokus på ökad måluppfyllelse.

Vår personalgrupp kännetecknas av engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag som är organiserade utifrån olika årskurser med eleven i centrum. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro, - Framtiden börjar på Gylle och med dig!

Som medarbetare på Gylle skola ingår vi alla i samma organisation med fokus på uppdraget och kommunens värdegrund.

Vi arbetar kontinuerligt med fortbildning och utveckling där fokus ligger på att alla elever ska lyckas.

Kom och bli en av oss!

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter


Lärarens roll i årskurserna F-3 på Gylle skola består av ämnesundervisning bl. annat av ämnena bild, idrott- och hälsa, svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, SO, NO, teknik samt elevens val, utifrån ny gällande timplan.

Denna tjänst kan ge möjligheter till olika former av undervisning, bland annat klasslärarskap. Vi utgår som alltid från dig som individ och dina önskemål.

Här På Gylle skola F-6 arbetar vi hälsofrämjande och förebyggande i alla olika typer av projekt i syfte att våra elever ska erhålla de bästa förutsättningarna för att nå sina kunskapsmål. Vi vill att du ska vara en del i detta arbete där du också blir en viktig roll i att samarbeta med hemmet då du som klassföreståndare är en trygg person både för den enskilda eleven, klassen men också för vårdnadshavaren.

Vi på Gylle Skola F-6 har Gyllene regler som innefattar tydliga normer och regler för att säkerställa den trygghet och studiero som alla elever har rätt till enligt Barnkonventionen. Vi strävar efter att ständigt utvecklas för att bli en starkare skola med de bästa förutsättningarna för våra barn. Vill du ha en plats i vårat team?

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad Lärare F-3 gärna med tidigare erfarenhet av läraryrket. Tjänsten ställer krav på mycket god svenska i tal och skrift. Du är väl insatt i våra styrdokument och kan omsätta dem i praktiken.

Du är en engagerad, kreativ, trygg, kommunikativ och strukturerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.

Precis som dina blivande kollegor så tycker du att ditt arbete är roligt, utmanande och spännande. Du har höga förväntningar på dina elever och ett starkt engagemang. Du arbetar för ett inkluderande förhållningssätt och främjar elevers delaktighet i sitt lärande och sociala samspel. Du är driven i att utveckla verksamheten och tillsammans med dina kollegor vill du bidra till att kvalitetsutveckla vår skola.
Låter det spännande?

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde 2020-08-12 under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A954526

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.