Timanställd distriktsundersköterska sökes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi utgår från kommunhuset som ligger 8 min promenad från tågstationen. Du får en anpassad bredvidgång utifrån dina behov. Vi är såklart också nyfikna på vad du har med dig för erfarenheter och kunskaper så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor eller funderingar så får du självklart höra av dig. Varmt välkommen till vårt kompetenta och glada team i Höör!

Arbetsuppgifter

Hos oss är det viktigt att vi ger en kvalitativ vård och sätter medborgaren/patienten i fokus! Vi är därför stolta över att ha tre distriktsundersköterskor (kallas även HSL-usk på vissa håll) i vårt sjukskötersketeam.

Som distriktsundersköterska i sjuksköterskeorganisationen blir dina arbetsuppgifter helt sjukvårdsinriktade vilket innebär relativt avancerade sjukvårdsuppgifter som såromläggning, blodprovstagning, dosettdelning, katetersättning med mera. Detta gäller såväl ordinära boenden samt särskilda boenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt läser till sjuksköterska och gått ut termin fyra. B-körkort och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala) är krav för tjänsten. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande framförallt i kommunal vård- och omsorg.

Vidare kan du arbeta självständigt, strukturerat, och är trygg i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på flexibilitet, ansvar och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Det krävs datorvana då all dokumentation sker i LifeCare HSL.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är en timanställning med möjlighet till sommarvikariat på heltid.

Ansökan

Referensnummer:   19/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.