Förskollärare/barnskötare till Jätten Jorms förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vårt mål är enkelt – alla ska trivas, ha kul på jobbet och få möjlighet att utvecklas och växa med sina arbetsuppgifter. Våra chefer har det viktiga uppdraget att se till att vi alla känner oss delaktiga, respekterade och ansvarstagande på jobbet.

Som kommun ansvarar vi bland annat för undervisning, vård och omsorg, samhällsbyggnad, arbetsmarknad, kultur och servicetjänster. Jobben vi gör får kommunen att fungera och det är betydelsefullt för invånarna – och skapar meningsfullhet i vår arbetsvardag.

Vi gör skillnad för människor dygnet runt, årets alla dagar. Vill du bli en del av vårt viktiga arbete? Välkommen med din ansökan!


Jätten Jorm är en enavdelningsförskola med för närvarande 10 inskrivna barn. Förskolan är belägen i Jormvattnet ca tre mil från Gäddede. På Jätten Jorm arbetar du i ett arbetslag med förskollärare och barnskötare. Närheten till naturen gör att vi vistas ute mycket såväl sommar som vinter.

Arbetsuppgifter

Du arbetar pedagogiskt tillsammans med kollegor i ett arbetslag med att utmana barnens lärande och utveckling under de tidiga betydelsefulla åren. Med läroplanen som utgångspunkt arbetar du med barnen och ger dem möjlighet att uppleva och skapa nya erfarenheter och reflektera över dessa.

Arbetet innebär att du, tillsammans med kollegor, planerar lärprocesserna och genomför, följer upp och utvärderar undervisningen med förankring i läroplanen. Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, för barnens omsorg. Du kommer även arbeta fortlöpande med föräldrakontakter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller utbildad barnskötare. Du har erfarenhet av att arbeta med barn.

Du har empatisk förmåga, ser och förstår barnens behov och möter dem där de befinner sig. Du har förmåga att lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana barnen att utvecklas vidare. Du är van att kommunicera, reflektera, ta ansvar, samarbeta och genom din kreativitet vara öppen för nya möjligheter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-06-24

Tidsbegränsad till: 2025-05-30

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1274633

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.