jobb just nu!

Leg Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nu har vi slagit upp portarna till Askersunds nya och moderna vård och omsorgsboende och söker nu en sjuksköterska till vårt team.

Är du den vi söker, en sjuksköterska med engagemang och kanske flera års erfarenhet?
Kan du på ett kvalitativt sett arbeta för att tillgodoser våra hyresgästers individuella önskemål och behov? Har du ett intresse för att arbeta i en miljö av ständig utveckling och teamarbete?
Då tycker vi att du skall söka till oss för kanske är just du den vi söker!

Vi är ett glatt och bra team av omvårdnadspersonal, hälsosjukvårdspersonal och chefer som ser fram emot att tillsammans med gamla och nya medarbetare driva och utveckla Smedsgården till att bli ett av Sveriges bästa vård och omsorgs boende och arbetsplats. En plats att vara stolt över. På smedsgården arbetar vi för att de äldre skall ha inflytande och känna meningsfullhet samt få stöd i att hantera sin livssituation.

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

På Smedsgården arbetar 4 sjuksköterskor, 2 arbetsterapeuter och 3 chefer i team tillsammans med övrig omvårdnadspersonal med vårdtagaren i centrum.

Det vi nu söker är en sjuksköterska för dagtjänstgöring, viss helg och kvälls-tjänstgöring ingår och då arbetar man även mot hemsjukvården.

Sjuksköterskans uppgifter är att:
- Ansvara för hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå där vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att befrämja hälsa och stödja det friska
- Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser.
- Arbeta preventivt för att upprätthålla hälsa.
- Arbeta med dokumentation och avvikelser i Procapita.
- Arbeta i vårt digitalt signeringsprogram, Appva.
- Delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser.

Som sjuksköterska kommer du att samarbeta och kommunicera med interna och externa aktörer, då vi är en liten kommun har vi ett nära och personlig samarbete med dessa.

Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

Som arbetsgivare värdesätter vi möjligheter för att skapa balans mellan arbete och fritid(livsbalans), vilket vi främjar dels genom att erbjuda påverkningsbart schema med årsarbetstid, önskad sysselsättningsgrad och friskvårdsbidrag.
Möjlighet till coaching och handledning finns. Man har också möjlighet att vara/bli expert på något omårde

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.
Har du vidareutbildning i geriatrik eller som distriktssköterska är det en fördel.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi tror att du är självständig och engagerad, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Körkort B är ett krav.

Erfarenhet av kommunal vård är önskvärt

Anställningens omfattning

1 december eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   SSK-1

Gör ansökan

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!