jobb just nu!

Lärare i svenska som andraspråk

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.


Lärare i svenska som andraspråk till SFI-verksamheten på CFL i Bollnäs.

Arbetsuppgifter


Du undervisar i svenska som andraspråk inom SFI-verksamheten. Vi har kontinuerligt mottagande och uppdraget innebär att tjänsten utformas som en semestertjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

har relevant utbildning
har god ledarskapsförmåga
vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former
har erfarenhet av att arbeta i arbetslag och mot fastställda mål
ser en positiv utmaning i att arbeta med människor från olika kulturer och med skiftande bakgrund

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från arbete inom SFI och svenska som andraspråk är meriterande.

Anställningens omfattning

Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A819886

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!