jobb just nu!

Klasslärare åk 6, Kyrkerörsskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kyrkerörsskolan, som är belägen mitt i Falköping intill Planteringsförbundets park, är en 6-9-skola med ca 500 elever. Pedagogerna är organiserade i fyra arbetslag och i olika ämneskollegium. Pedagogerna har också ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam bestående av två rektorer, tre specialpedagoger, elevhälsokonsulent, kurator och skolsköterska. På skolan finns en grundsärskola samt en särskild undervisningsgrupp med elever inom AST.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping – nu och i framtiden.

Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling.
Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Kyrkerörsskolan

Vi söker dig klasslärare till årskurs 6!

Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål.

Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Behörig lärare 6-9.

Personliga egenskaper
Flexibel, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-12-01

Ansökan

Referensnummer:   BU 153-3619

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Ferietjänst

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.