jobb just nu!

Lärare i trä- och metallslöjd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

• Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare i trä-och metallslöjd till Norra skolområdet, Hammarsskola och till Sjöängsskolan. Tjänsterna kan eventuellt kombineras med ett eller flera andra ämnen.

Norra rektorsområdet består av tre F-5 skolor i Åsbro, Rönneshytta och Snavlunda. Undervisning i trä och metallslöjd sker på Åsbro och Rönneshytta skola.

Hammarsskola är en F-5 skola som tillhör södra rektorsområdet.

Sjöängsskolan i Askersund finns i en av Sveriges modernaste skolbyggnader. I Sjöängens kultur- och kunskapscentrum finns skolan med drygt 450 elever i årskurserna 6-9 tillsammans med bibliotek, skolbibliotek, fritidsgård och mycket annat.

Du kommer att vara delaktig i arbete i arbetslag samt delta i kommunövergripande nätverk i slöjd.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarutbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget.

Du driver en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna. Du har ett gott ledarskap i och utanför klassrummet och en förmåga att ta fram det bästa i varje elev.

Personlig lämplighet är en viktig aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Du ska ha körkort och tillgång till egen bil.

Askersunds kommun erbjuder sina anställda friskvårdskuponger varje år.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
100 % Önskemål om lägre sysselsättningsgrad kan vara möjlig.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A782354

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!