Vårdbiträde/Undersköterska till Hemtjänsten Lima

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Lima Hemtjänst hör till norra kommundelen där även Rörbäcksnäs ingår. Inom hemtjänsten arbetar du enskilt eller i team för att skapa goda möjligheter för personer att klara av sin vardag i sin hemmiljö.

Dina arbetsuppgifter består av att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna i sitt hem utifrån deras behov. Som undersköterska inom hemtjänsten är du en del av det dagliga arbetet för att individen ska upprätthålla goda levnadsvillkor utifrån deras olika förutsättningar och behov. I rollen samverkar du med omgivningen och arbeta lösningsfokuserat för att tillmötesgå den enskilde, utan att inskränka på dennes rätt till självbestämmande, integritet och inflytande.

I uppdraget kan det ingå:

- Att verka för social gemenskap och sysselsättning
- Traditionellt vård- och omsorgsarbete
- Att vara behjälplig vid personlig omvårdnad som tex dusch, toalettbesök, hjälp med mat m m.
- Dokumentation och läkemedelshantering
- Att planera och genomföra aktiviteter i vardagen
- Att vägleda och stödja den enskilde i ett levnadssätt som förebygger ohälsa, bl.a. utifrån kost, fysisk aktivitet och social stimulans
- Att verka för ökad självständighet och självbestämmande för den enskilde bl.a. genom en anpassad miljö och hjälpmedel
- Att arbeta med ett pedagogiskt arbetssätt

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller annan likvärdig utbildning. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i liknande verksamheter. Därutöver är det viktigt att du kan hantera digitalt journalsystem samt att du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Tjänsten kräver att du självständigt kan planera ditt arbete för att tillgodose våra boendes behov. Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt som präglas av ett gott bemötande, av respekt och av värdighet. Jobbet förutsätter flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är stresstålig. Det krävs även att du är aktiv och ansvarsfull när det gäller ombudsansvar samt andra kringsysslor gällande arbetsgruppen och hela enheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, jämställdhet och mångfald.

Vi söker dig som har B-körkort.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1140707

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.