jobb just nu!

Leg sjuksköterska till mobila teamet Falun/Borlänge

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Mobila teamet
Tjänsten är en tjänst med grundanställning i hemsjukvården i Borlänge kommun med placering mobila teamet Falun/Borlänge.

Tjänsten innebär ett samarbete mellan Region Dalarna, Borlänge kommun samt Falu kommun. Samarbetet är en del i att utveckla god och nära vård för vår befolkning. Teamets arbetsuppgifter är att efter behov besöka patienterna i deras boende för bedömning, eventuell åtgärd och uppföljning. Mobila teamet är under uppbyggnad och arbetsuppgifterna och arbetstider kan komma att utvecklas i framtiden.


Hemsjukvården
Hemsjukvården har patienter i alla åldrar med många olika diagnoser.
En av många fördelar med arbetet är att du ingår i ett team, men att du också har stor möjlighet att påverka och lägga upp ditt eget arbete samt utveckla verksamheten.
En annan fördel är att du under arbetsdagen kommer att känna av vädrets växlingar då du inte är instängd mellan fyra väggar utan befinner dig i rörelse ute i fina Borlänge kommun.
Vi är ett härligt gäng med öppet klimat.

Borlänge kommuns löfte – Trevligt folk.
Trevligt folk är vårt förhållningsätt, den gemensamma värdegrunden ligger till grund för allt vårt arbete och är en ledstjärna i vår arbetsvardag:
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet
• Värdegrundsfilmen: https://youtu.be/NHtkKkJIlss

Arbetsuppgifter

Mobila teamet
Din dagliga arbetsplats kommer att vara på vårdcentral Tisken i Falun där mobila teamet Falun/Borlänge kommer vara placerat. Som sjuksköterska kommer dina arbetsuppgifter variera mellan att vara koordinator för det mobila teamet och att vara den sjuksköterska som åker ut och arbetar på fältet tillsammans med läkaren i mobila teamet.

Att vara koordinator innebär att efter kontakt på telefon organiserar teamets dagliga arbete genom att bedöma vilka patienter som kan vara aktuella för insatser av mobila teamet. Arbetet i teamet innebär ett samarbete med kollegor inom kommunerna och Region Dalarna i aktuella ärenden samt vara delaktig i att planera för patientens fortsatta insatser.


Hemsjukvården
Borlänge hemsjukvård består av läkare, samordningssköterska, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi samarbetar även med arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Andra vi samarbetar med är hemtjänst, personliga assistenter, vårdcentral och slutenvården.

Hemsjukvårdens lokaler är förlagda till Borlänge sjukhus där även vår läkare har sin arbetsplats.
Hemsjukvården har patienter i alla åldrar med många olika diagnoser. Det kan röra sig om allt från provtagningar och såromläggningar till palliativ vård. Vi utför även många medicinska behandlingar i hemmet såsom blodtransfusioner, parenterala nutritionsbehandlingar samt vätskedrivande behandlingar hos hjärtsviktspatienter. En annan del av arbetet är att handleda och undervisa patienter, anhöriga, studenter och omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning.
Vi söker en positiv och engagerad person som är stabil, trygg och ser sin roll och uppgift i det team som finns runt patienterna.
Då mobila teamet är en verksamhet under utveckling så är det viktigt att du som söker är intresserad av att vara med att utveckla en relativt ny verksamhet.

Mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A980717

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.