jobb just nu!

Kock/Pool

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen


Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun består av tio öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Enheten LoKo innefattar Lokalvård och Kost och ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten.

Kost har nio tillagningskök och fem mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.

Vi erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden inom skola och äldreomsorg. Där vi tar oss an framtidens utmaningar i gott samarbete med skolans- och äldrevårdens medarbetare med syftet att gemensamt nå en hög nöjdhet hos våra gäster.


Vi söker nu Kock med Pool uppdrag till vår verksamhet

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att laga såväl kall som varm mat, laga mat till diverse specialkoster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning under och efter lunchservering.

Arbetstiden är förlagd med tjänstgöring varannan helg

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genuint mat intresse, beredd att tänka nytt och vill vara en del av den utveckling som vi inom kostenheten sätter mål mot. Du skall helst ha en dokumenterad kockutbildning där livsmedelshygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkoster, ekonomi och datakunskap ingått.
Alternativ ha dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig.

Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök väger tungt och kännedom om kostdataprogram ett plus men inget måste. Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Du som person tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du tycker också om utmaningar och att du tillsammans med dina kollegor letar vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för våra gäster.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-06-30

Vikariat t o m 30/6 med möjlighet till förlängning Tillträde snarast alt enligt överenskommelse
95 %
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A841703

Gör ansökan

Övrigt

Ansök idag, rekrytering sker löpande