Parkarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun vill erbjuda alla våra medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Där alla bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det vi gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Vi vill att Askersunds kommun ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Kommunens ledord är lust, mod och engagemang! Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun söker en parkarbetare till Tekniska förvaltningens gata/park-avdelning.

Arbetsuppgifter

Som parkarbetare kommer du att jobba med varierande arbetsuppgifter såsom grönyteskötsel, plantering, trädvård samt snö- och halkbekämpning.
Stationeringsort är Askersund och beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Din profil
Du har erfarenhet av liknande arbete och har en så allsidig kunskap som möjligt av de olika arbetsuppgifterna. Godkänd och genomförd gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning inom park/trädgård eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är också meriterande om du har utbildning inom Säkerhet på Väg, motorsågskörkort, förarbevis för lastmaskin, BE-körkort samt Heta Arbeten.

Krav är B-körkort.

Som person är du social, positiv och trivs med att jobba i ett lag. Du har ett eget driv, tar för dig och håller hög kvalitet på de jobb som du utför.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Anställningens omfattning

Provanställning kan komma att tillämpas, 6 mån. Beredskap ingår i tjänsten.
Intervjuer kommer ske efter sista ansöknings datum.
Tillträde efter överenskommelse.

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C156083

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Vi känner oss stolta över vårt Askersund! Besök gärna: https://www.visitaskersund.se/

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.