jobb just nu!

Chef till Medborgarservice

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kommunens nya verksamhet Medborgarservice tillhör Kommunstyrelseförvaltningen, och kontakten med Medborgarservice sker genom telefon, mail, brev, social medier samt i viss mån via personliga möten.

PERSONALFÖRMÅNER
Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ. Pulsen är vår personal- och fritidsförening som vi är mycket stolta över, som erbjuder många aktiviteter och dessutom är en av Sveriges bästa personalföreningar.

Arbetsuppgifter

Du utvecklar kundservice i toppklass!
Medborgarservice ska verka för en enhetlig och effektiv ärendehantering, och därigenom ge förbättrad tillgänglighet och service till invånarna vid deras kommunkontakter. Du har ett operativt fokus att främst utveckla, kvalitetssäkra och följa upp processerna. Det interna samarbetet med verksamheterna blir viktigt för enhetens framgång. Det innefattar verksamhetsutveckling och att arbeta efter ständiga förbättringar utifrån medborgarnas behov av service. Som ett verktyg för utveckling använder du dig av strukturerad uppföljning av medborgarnytta och kundnöjdhet.

Du har budget- och personalansvar för sju medarbetare, och du rapporterar till Chef för kommunledningskontoret.

Kvalifikationer

Du är drivande samt har vana att organisera verksamheter utifrån mål och delmål. Du har ett samhällsengagemang och vill driva förändringar. Du är coachande i ditt ledarskap och skapar långsiktigt relationer till medborgare och medarbetare. Du har ett mer projektorienterat arbetssätt där du skapar delaktighet i implementering av processer.

Du har god erfarenhet av liknande kundserviceverksamhet och har i grunden en relevant högskoleutbildning eller likvärdiga arbetslivserfarenheter.

Du brinner för medborgarnas behov!

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Balkefors Ponsiluoma

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Som ledare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Ditt ledarskap präglas av mod, tydlighet och nyfikenhet. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.
I våra verksamheter arbetar 3000 människor inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.
www.sandviken.se

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.