Sjuksköterska till Granbackens äldreboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Vi behöver fler kompetenta legitimerade sjuksköterskor till Sundsvalls kommun.

Ditt jobb är viktigt
Vi arbetar med hemsjukvård i ordinärt boende och på Särskilda boenden.
Vår målsättning inom Sundsvalls Kommun är att leva upp till våra ledord mod, öppenhet och helhetssyn. Du är en viktig del i hälso- och sjukvården så att ledorden omsätts i det vardagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Ditt jobb är bl a att göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel och handleda och utveckla verksamheterna tillsammans med omvårdnadspersonalen. Du planerar och genomför hälso- och sjukvårdsinsatserna för den som behöver våra insatser.
Det krävs att Du har ett trevligt bemötande med alla som Du möter i vardagen och god samarbetsförmåga. Arbetet kräver både beslutsamhet och analytiskt tänkande.

Vi erbjuder dig:
• arbete dagtid
• för närvarande tjänstgöring var 8:e helg samt några lätthelgs dagar/röd dag på veckodag per år
• individuell kompetensutveckling
• möjlighet att söka Akademisk specialisttjänst (AST).
• kompetensutveckling med miniseminarier en gång i månaden.

Kvalifikationer

Det här är du
Tycker du om att arbeta självständigt och i samverkan med omvårdnadspersonalen i teamet?
Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att handleda och hålla ihop alla insatser. Vi arbetar alltid med en helhetssyn kring patienten. Där har du din styrka.

Du är legitimerad sjuksköterska som brinner för utveckling, gillar att få vara med och påverka och att hitta nya spännande arbetssätt till förmån för våra patienter. Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. All erfarenhet från vård och omsorg är meriterande men även annan arbetslivserfarenhet i övrigt är bra. Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemma hos patienterna. Du ger dem trygghet.

Det här är vi
I våra verksamheter arbetar du tillsammans med flera andra professioner för att tillgodose en god och säker vård för våra boende. Vi har boenden med somatisk vård, psykiatri, vård för personer med funktionsnedsättning och korttidsvård och demensvårdsenheter. Våra verksamheter är indelade i geografiska områden; Syd, Väst och Nord.

Du kan läsa mer på https://sundsvall.se/omsorg-och-hjalp/boenden-sarskilda/aldreboende/

Dina närmaste samarbetspartners blir förutom omvårdnadspersonalen också rehabteam och enhetschefen på boendet.

Vår kommun har infört fritt val i hemtjänsten så vi samarbetar också med andra privata hemtjänstutförare.

Tillsammans blir vi bättre. Sök jobbet nu!
Sjuksköterska är ett av Sveriges viktigaste jobb!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C164764

Gör ansökan

Övrigt

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.