jobb just nu!

Specialpedagog/speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning på sär-/träningsskola i Torsås

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har fem förvaltningar och tre helägda bolag.

Skolan ligger i Torsås. Det är en skola med ca 12 elever i årskurs 1-9.
Vision och målsättning för särskolan i Torsås är att ge våra elever kunskap så ser vi till deras helhet och utgår ifrån att alla har ett lika värde och genom detta skapar vi trygghet och arbetsglädje.
En del behöver mer för att få lika mycket.

Arbetsuppgifter

I arbetet som specialpedagog med inriktning mot grundsärskolan och träningsskolan ingår allt förekommande arbete på individ och gruppnivå i samarbete med arbetslaget.

Kvalifikationer

Du är legitimerad specialpedagog med inriktning mot utvecklingsstörning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som specialpedagog mot träningsskola/ grundsärskola. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Gärna kunskap inom TAKK, tidig utvecklingsnivå.
Erfarenhet är meriterande och önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-08

eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   19/BIN0065

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
Varmt välkommen med din ansökan!