Näringslivs- och samhällsavdelningen söker Administatör, vik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi söker nu en vikarie som administratör till Näringslivs och Samhällsavdelningen med huvudsaklig placering inom samhälls- och infrastrukturfunktionen. Funktionen består av fem enheter Gatukontoret, Fastighetskontoret, Matpolen och Städpoolen samt strategisk samhällsplanering. Samhälls- och Infrastrukturfunktionen samverkar med såväl andra kommunala funktioner som med Jokkmokks Värmeverk AB och AB Jokkmokks hus för att åstadkomma samordningsvinster.

Arbetsuppgifter

Som administratör inom funktionen så kommer du att vara en nyckelperson i huvudsak gällande det administrativa arbetet kring kommunens VA, renhållningsfrågor och fastighetsfrågor såväl produktionsrelaterade som ekonomiadministrativa arbetsuppgifter som till exempel:
* Underhåll och utveckling av kund och anläggningsunderlag i verksamhetssystemet EDP Future
* Löpande administration och orderhantering kopplat till produktionen vatten &avlopp, renhållning, slamtömning
* Kundreskontra, fakturering, kravhantering och ekonomiska avstämningar, statistik mm

I samband med kommunens arbete med effektivisering och minskad sårbarhet kan arbetet också innebära administrativa arbetsuppgifter i andra enheter. Som administratör kommer Du också att vara högst delaktig i utveckling av e-tjänster och digitaliseringsprojekt kopplat till verksamhetsområdet.

Hos oss har du möjlighet till flexibel arbetstid enligt flexavtal samt möjligheten att nyttja friskvårdsbidrag. Läs mer om våra förmåner på vår jobbsida: https://jokkmokk.se/kommun-samhalle/jobba-hos-oss/

Kvalifikationer

Ekonomisk- och/eller administrativ utbildning eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Erfarenhet från EDP-future, Incit och Visma affärslösningar-Redovisning och reskontra är meriterande.

Som person är du driven, strukturerad och resultatorienterad. Du har en positiv inställning, är initiativtagande, lösningsorienterad och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du drivs av kostnadskontroll och struktur. Du är bra på att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med andra. Du är duktig på kundbemötande och kommunikation i både tal och skrift. Vi kommer därför att lägga störst vikt på personlig lämplighet. Din närmaste chef är Gatuchefen. Eftersom rollen är av självständig karaktär är det viktigt att du har en egen drivkraft i ditt sätt att arbeta.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast. Vikariat t o m 2023-03-03 med möjlighet till förlängning.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   95/2021

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.