jobb just nu!

Sjuksköterska/distriktssköterska Hemsjukvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård.

Vi söker två sjuksköterskor till den kommunala hemsjukvården, varav en med distriktssköterskeutbildning. Du utgår från centrala Enköping, arbetar främst dagtid och har ansvar för ett avgränsat område. Du träffar patienter i deras hem och utför vården där utifrån uppdrag från bl a primärvården. I tjänsten ingår även arbete i den kommunala jourverksamheten helgtid.

I uppdraget ingår samverkan med främst hemtjänstens personal, men även med andra aktörer som arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, anhöriga etc . Du har ansvar för att delegera HSL-insatser till hemtjänstens personal.

Du har stor frihet i ditt uppdrag och i arbetets upplägg. I arbetsgruppen ingår flera sjuksköterskor samt en undersköterska. Hemsjukvården är en del av Hemtjänst centrum.

Kvalifikationer

Krav:
Legitimerad sjuksköterska
B-körkort
Behärska det svenska språket väl i tal och skrift
Arbetslivserfarenhet

Meriterande:
Erfarenhet av hemsjukvård sedan tidigare.

Personliga egenskaper:
Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du arbetar bra med andra människor, relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har en förmåga att se helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden. Du visar på ett gott omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C24335

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.