jobb just nu!

Är du logoped och vill jobba med oss på vuxen- och hörselhabiliteringen?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Habiliteringen är en specialistverksamhet för personer med varaktiga funktionsnedsättningar i alla åldrar.

När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang - vi är helt enkelt väldigt stolta över att jobba på habiliteringen! Det som gör att vi trivs extra bra är vår kultur. Den kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet och viljan att lära sig. Våra jobb är roliga, svåra och intressanta. Vi vill göra skillnad och skapa mervärde för personer med funktionsnedsättning. Hos oss får du möjligheten att kombinera teamarbete och självständigt lärande, alltid ur ett hälsoperspektiv. Vi tror på att främja människors starka sidor. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att byta arbetsuppgifter och att utvecklas inom habiliteringen. Du får växa i din roll, det finns alltid saker att lära sig.

Vi har precis flyttat till nybyggda lokaler på Sigfridsområdet, i anslutning till nuvarande primärvårdsrehab och rehabkliniken.

Välkommen till framtidens habilitering!

Arbetsuppgifter

Vill du få möjligheten att bidra till ökad livskvalitet och delaktighet till flera målgrupper? Det får du nu, genom att vi nu erbjuder dig en delad tjänst på vuxen- och hörselhabiliteringen. På så vis kommer du att vara en resurs för personer 0-9 år med hörselnedsättning samt möta vuxna patienter med bestående och omfattande funktionshinder.
Du får ett arbete där du möter både barn och vuxna patienter och håller i information, rådgivning och utbildning till nätverk och personal. Med andra ord, en spännande blandning av olika uppgifter i olika miljöer.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att vara logopediska utredningar/bedömningar, träning samt stöd för den enskilde i kontakten med skolan. AKK, habiliteringsinsatser riktade mot tal-, språk- och kommunikationsstörningar samt ät- och sväljsvårigheter.

Som ny medarbetare hos oss får du en erfaren mentor och handledare. Du deltar i regelbundna yrkesträffar med andra logopeder på vår enhet och logopeder som arbetar inom andra verksamheter i Region Kronoberg.
Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs gärna mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad logoped, med intresse för och kompetens inom habilitering och/eller rehabilitering, cochlea implantat samt kunskaper kring kognitiva funktionsnedsättningar.

Vi vill att du är en person som är engagerad i frågan om livskvalitet och delaktighet i samhället för alla människor oavsett funktionsförmåga. Vi vill också att du är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö.

För att trivas hos oss behöver du ha ett stort intresse för människor, vara lyhörd och ha förmåga att tänka i nya banor. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, egenansvar, kreativitet och flexibilitet.

Eftersom vi har uppdrag i olika delar av länet behöver du ha körkort.
Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-08-31

Ansökan

Referensnummer:   PVR 92/19

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.