Trä och metallslöjdslärare till Töcksfors och Holmedals skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på de möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Vi söker nu trä- och metallslöjdslärare. Tjänsten kan även innebära undervisning i andra ämnen vid Töcksfors och Holmedals skola.

På våra skolor kommer ni till positiva och trevliga arbetslag som är vana att stötta varandra i vardagen. Vi har ett gott samarbete och ett öppet och trevligt arbetsklimat. Här jobbar vi med ämneslärare och utifrån två-pedagogsystem i stor omfattning. En tydlig rollfördelning mellan mentorskap och ämneslärare har vi jobbat fram och håller på att utveckla ännu mer.

Vi har ett stödsystem som bygger på ett tänk kring studierum för de elever som behöver något utöver den ordinarie undervisningen. All personal har under de senaste åren gått skolverkets kompetensutveckling "Specialpedagogik för lärande" så här finns lärarlag med det senaste i inom skolans kompetensutveckling. I organisationen finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Kvalifikationer

Vi ser fram emot att du som legitimerad lärare utifrån profileringen ovan vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I första hand värderas legitimerad lärare. Vid ett urval där vi inte mottagit ansökningar med legitimerade lärare värderas utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-09

Tidsbegränsad till: 2022-06-20

45-60% beroende på önskemål och verksamhet.

Ansökan

Referensnummer:   A1027232

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.