jobb just nu!

Sommarvikarier vård & omsorg – möjlighet till bonus

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Arbetsuppgifter

Under sommaren behöver vi din hjälp inom socialförvaltningen. Vi söker personer till våra särskilda boenden, hemtjänsten och till LSS-verksamheterna.

Om du arbetar 8 kalenderveckor så tjänar du 4000 kr extra i bonus utöver avtalsenlig lön.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ge personlig omvårdnad och service till brukarna utifrån deras individuella behov samt efter delegering av sjuksköterska utföra olika typer av hälso- och sjukvårdsinsatser.
Du kommer att dokumentera i Procapita.

Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har fyllt 18 år.

Till vissa tjänster krävs även B-körkort.

Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning.

Vi vill att du är en person som har ett genuint intresse för att arbeta med människor samt har en god planerings- och samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Heltids- och deltidstjänster

Ansökan

Referensnummer:   A846149

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Ange i din ansökan vilken verksamhet/inriktning du i första hand är intresserad av och om du vill arbeta dag/kväll eller natt. Vi försöker att i den utsträckning det är möjligt ta hänsyn till det i vår planering.

Vi intervjuar och anställer kontinuerligt under ansökningstiden, gör därför din ansökan redan idag.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.