jobb just nu!

Fritidspedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som fritidspedagog på Ungärde skola som ligger i Malung-Sälens kommun. Ditt arbete på fritidshemmet är att leda och utmana barn i åldersgruppen 6-12 år. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på fritidshemmet, med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Du planerar, dokumenterar, utvärderar och kvalitetssäkrar verksamheten fortlöpande tillsammans med ditt arbetslag. Fritids samarbetar med skolan.
Du bör var engagerad och förmågan att samarbeta.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Fritidspedagog/förskollärarutbildning
Arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.
Tjänsten omfattas av registerkontroll

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-01

eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A827160

Gör ansökan