jobb just nu!

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker inom VA- och gata

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Teknik- och serviceavdelningen tillhör kommunstyrelseförvaltningen och innehåller fyra enheter: Lokalvårdsenheten, Måltidsenheten, Serviceenheten samt Teknisk staben.
Den tekniska staben som du kommer att tillhöra arbetar med bland annat infrastruktur, vatten- och avloppsfrågor, skogsförvaltning, naturvård och tillståndsärenden. Vi är totalt ca 60 medarbetare och dina närmaste kollegor blir VA/gatuansvarig tjänsteperson samt övrig servicetekniker.

Arbetsuppgifter

Vi utökar nu med ytterligare en servicetekniker inom VA- och gata och söker dig som uppskattar ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och har kunskapen och kompetensen att våga ta dig an en bredd av olika arbetsuppgifter inom området.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Exempelvis kan det vara: att montera vattenmätare, laga läckande va-ledning, utföra underhåll på pumpstationer, köra transporter, montera nya vägskyltar, laga potthål, digital dokumentation/registrering.
Att även hjälpa till med andra förekommande uppgifter inom Teknik och serviceavdelningens ansvarsområde ingår.
Kan du dessutom köra traktor eller annan arbetsmaskin, då kan du verkligen bli en heltäckande resurs hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• har utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
• har B-körkort
• är en van datoranvändare och har en god förmåga att arbeta med digitala verktyg
• kan uttrycka dig väl på svenska språket i tal och skrift

Meriterande är om du har körkort/förarbevis för hjullastare, grävmaskin samt erfarenhet av servicearbete i pumpstation eller ledningsnät.

För att klara den här rollen och den stora variationen i arbetet krävs att du är villig och har förmågan att lära nytt och utvecklas. Vi ser också att du är flexibel och har förmågan att prioritera i arbetet med en god förmåga att hantera stressiga situationer.
Då arbetet många gånger är fysiskt krävande behöver du ha en god fysik i förhållande till de arbetsuppgifter som ska utföras.
Vi vill att du ska kunna arbeta självständigt lika väl som med gemensamma uppgifter tillsammans med övriga medarbetare inom avdelningen samt andra samarbetspartners.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Referensnummer:   A848059

Gör ansökan

Anställning

Jour eller beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.