Undersköterska natt sökes till Åtorp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som medarbetare i vår verksamhet innebär att du arbetar natt växelvis på korttiden och särskilt boende. Det är ett flexibelt och självständigt arbete som kräver att du tycker om att arbeta i stundtals högt tempo.

Arbetet innebär sedvanlig vård och omsorgsuppgifter inom kommunal verksamhet. Utifrån ett hälsofrämjande/salutogent förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.

Kvalifikationer

För arbete inom ovan angiven enhet söker vi i första hand dig som är utbildad undersköterska eller med erfarenhet från vård och omsorg. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god datorvana.

Du ska kunna arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter medborgaren i fokus. För att kunna arbeta efter medborgarensbehov behöver du vara flexibel och ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren.

Vi ser att du som sökande är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord:
Ansvar, Bemötande, Respekt och Tillit.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten avser omfattning på ca 50%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   43/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Tjänsten avser nattschema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.