jobb just nu!

Samordnare för mottagningsteamet och coachingteamet, Lekebergs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Arbetsuppgifter

Vi söker en samordningsansvarig handledare som ska driva och utveckla ett väl fungerande Mottagningsteam och Coachingteam i Lekeberg.
Till Mottagningsteamet kan medborgare söka sig som har behov av samordnad rehabilitering mot arbete. I teamet finns handläggare från Lekebergs kommun, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Till teamet knyts även primärvård och psykiatri som via kontaktperson ansvarar för konsultativ kompetens inom vården.

Mottagningsteamet utvecklar arbetssätt för gemensamma bedömningar av individens behov och koordinerar insatser genom att organisera arbetet i ett interprofessionellt och intersektoriellt team.

I tjänsten ingår även att vara samordnare och handledare i Coachingteamet. Teamet arbetar med personer som står långt från arbetsmarknaden. I detta team kommer din roll vara att driva processer vidare med berörda parter samt även fungera rent operativt i arbetet kring deltagarna i denna verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har en lämplig utbildning på universitetsnivå som t ex arbetsterapeut, socionom, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- har körkort med behörighet B
- har en kunskap om Sveriges välfärdssystem och dess regelverk
- har arbetslivserfarenhet från någon eller flera, av de samverkande myndigheterna
- har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi förväntar oss av dig att du har ett genuint intresse för människor och är intresserad av att arbeta med människor med olika slags bakgrund. Du är kommunikativ med en stark tilltro till individens egen förmåga att utvecklas och nå sina mål. Du har vidare en hög kompetens i att samverka med olika parter samt en god social förmåga. Rollen som samordningsansvarig kräver också att du är ansvarsfull, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete och kan arbeta självständigt.

Ansökan

Referensnummer:   A697057 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.