Säsongsarbetare till norra och södra kommundelen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje.

Arbetsuppgifter

Gata/parkenheten består av 7 medarbetare på helår och utökas med säsongsanställda under sommarhalvåret. Enheten ansvarar för drift, underhåll och investeringar för kommunens gator, gång- och cykelvägar, parker, grönytor, lekplatser, belysningsnät, fordon och maskiner.

Uppdraget i tjänsten innefattar skötsel av yttre miljö, framförallt klippning och trimning av gräs. Kan även förekomma mindre trädgårdsarbete. Vårt uppdrag är att underhålla och skapa fina miljöer vid och runt kommunala verksamheter.

För att arbetet ska fungera väl erhåller du självklart en introduktion tillsammans med någon av våra duktiga medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att arbeta med olika saker och är flexibel när det sker förändringar. Förr oss är det viktigt att du är intresserad av kroppsarbete, samt att du är ansvarsfull och mån om att göra ett bra jobb.

Tjänsten är öppen att söka för dig som har fyllt 18 år vid anställningens start. Du ska inneha B-körkort eftersom tjänsten innefattar bilkörning.

Säsongsarbetet utförs under perioden maj-september och det är mycket meriterande om du kan arbeta hela denna period, vilket vi gärna ser att du skriver något om i din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-05-01

Tidsbegränsad till: 2023-09-30

Ansökan

Referensnummer:   C126771

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.