jobb just nu!

Överläkare/specialistläkare till kliniski patologi och cytologi

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du patolog och söker nya utmaningar? Då har vi ett spännande jobb till dig!

Vi är en mindre klinik med god sammanhållning och trevlig stämning. Här möter du bekanta ansikten i korridorer och personalmatsalen, du har möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får du chansen att göra karriär och prova nya arbetsuppgifter. Klinikens resultat är goda och tittar man på de ledtider vi redovisar står vi oss mycket bra nationellt sett.

Klinisk patologi och cytologi undersöker vävnadsprover och cellprover insända från i första hand Kronobergs läns upptagningsområde. Vi har även bårhus- och obduktionsverksamhet samt en sektion för flöde, benmärg och immunolab. Vi bemannar även en punktionsmottagning för provtagning.

Kliniken har ca 30 medarbetare och är lokaliserade på centrallasarettet i Växjö. I vår verksamhet arbetar förutom läkare även ST läkare, medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker, bioanalytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker.

Arbetsuppgifter

Som läkare hos oss har du omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter inom ett brett spektrum av olika organområden. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på ett patologlab med diagnostik av patologi och cytologi, utskärning, obduktioner och deltagande i medicinska konferenser.

Förmåner
I Region Kronoberg får du stöd att växa i din yrkesroll vi erbjuder bland annat kompetensutveckling, ledarskapsprogram med mera. Vi har egna träningslokaler och aktivitetsbidrag för friskvård till alla medarbetare. Du är försäkrad och trygg om du blir sjuk eller skadas i arbetet. Region Kronoberg erbjuder stöd i form av inflyttarservice, där du kan få hjälp att hitta boende och stöd för familj eller partner att etablera sig i länet.

Leva och bo i Kronoberg
I Kronoberg kan man leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i en modern
stadsmiljö. Det finns bra kommunikationer för att lätt att ta sig till exempelvis Köpenhamn med direkttåg. I Växjö finns en flygplats för både inrikes- och utrikesflyg. Här finns ett rikt kulturliv som erbjuder något för alla. Likaså finns ett väl utvecklat idrotts- och friluftsliv. Med andra ord är Kronoberg en bra miljö för den som vill leva det enkla livet med närhet till arbete och fritid på samma gång. En högre livskvalitet helt enkelt!

Besök oss gärna!
Kontakta vår verksamhetschef Sanda Beglerbegovic om du är intresserad och vill veta mer! Finns ett ömsesidigt intresse är du välkommen att besöka oss då vi bjuder på övernattning, middag och rundvisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom klinisk patologi. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i team.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 163/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.