Ekonomibiträde/måltidspedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp - Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

I område Centrum finns två F-6 skolor, Haganässkolan och Rågenskolan med 280 resp 230 elever. I området har vi även sju förskolor.

Samarbetet mellan områdets förskolor och skolor ger oss många fördelar och områdets skolor och förskolor samarbetar med varandra i många avseenden.


Arbetsuppgifter

Vi söker ett ekonomibiträde/måltidspedagog till en av våra förskolor i Område Centrum.
Du skall ha ett brinnande intresse av att erbjuda förskolans gäster en positiv atmosfär och upplevelse. Du skall vara ordningsam och noggrann i ditt arbete. Du ska kunna samarbeta med övrig personal på förskolan. Du skall vilja utveckla förskolans måltidssituationer på ett positivt lärande sätt. Detta gör du genom att erbjuda olika sinnesupplevelser för barn och vuxna på förskolan.
I tjänsten ingår även lokalvård så att den fysiska miljön också är tilltalande.

Kvalifikationer

Du skall ha erfarenhet och vara utbildad inom storkök.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1079761

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden samt friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.