Speciallärare till Område Centrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla verksamheten på Haganässkolan?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Område Centrum består av våra härliga barn och elever som antingen går på någon av våra sju förskolor, någon av våra två F-6 skolor Haganässkolan och Rågenskolan eller vår grundsärskola. Inom vårt ansvarsområde ingår även modersmålsundervisning och studiehandledning för hela vår förvaltning.

Området leds av en ledningsgrupp som vi kallar områdesgruppen och består av biträdande rektorer med enhetsansvar eller verksamhetsansvar, en utvecklingsledare samt rektor med helhetsansvaret för området. För oss i områdesgruppen är utvecklingen av hela vårt område viktigt och att vi tillsammans ser till att barn och medarbetare i vårt område ska förstå och nå sin fulla potential oavsett vilken ålder eller verksamhet det gäller.
Både våra kompetenta medarbetare och vi som ledning arbetar med att stärka våra verksamheter som ett gemensamt område. Detta samarbete mellan våra verksamheter ger oss fördelar i många avseenden.

Vill du vara med och skapa vår nya skola? Är du den som tillsammans med oss ska forma våra nya arbetssätt, organisation och lokaler?
Vi söker en lagspelare som tillsammans med oss vill vara med om att skapa en ny skola med förbättrade förutsättningar för våra barn.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med direkt stöd till våra elever som speciallärare i samarbete med kollegorna runt dig. Ni kommer tillsammans att föra en dialog om vilka insatser som är de bästa för eleverna. Det ingår även kartläggning och hantering av åtgärdsprogram samt att analysera elevernas resultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som speciallärare eller alternativt specialpedagog. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som speciallärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever NPF diagnoser.

Vi söker dig som är skicklig i att se vilket stöd som eleverna behöver. Du är duktig på att skapa och bygga vidare på relationer till stora och små.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-11-17

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Ansökan

Referensnummer:   A1155659

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.