jobb just nu!

Arbetsgivarkoordinator

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Som arbetsgivarkoordinator ingår du i ett team där din roll är att skapa nya och förvalta befintliga arbetsgivarkontakter inom myndigheter, företag, frivillorganisationer och kommunens förvaltningar. Att vara arbetsgivarkoordinator innebär att göra många besök på arbetsplatser inom näringslivet och i den offentliga sektorn. Du kommer att ansvara för matchning i syfte att tillskapa kvalitetssäkrade praktikplatser och anpassade arbetsplatser för målgruppen och att vara ett stöd för arbetsgivare som har personer placerade hos sig. I uppdraget ingår även arrangera dialogarenor i olika former. Vi arbetar i IT-systemet AME:a

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom individnära arbete och rehabilitering. Du behöver också ha erfarenhet av liknande arbete och ha kännedom om arbetsmarknadens villkor.

Eftersom du behöver kunna ta dig runt till arbetsgivare runt om i kommunen, så är B-körkort ett krav.

Du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du kan strukturera ditt arbete och driva dina processer med fokus på målet. Du är mål- och resultatorienterad i prioriteringar, planering och agerande. Du kan analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar och löser de utmaningar du ställs inför.

Du arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har lätt att skapa och upprätthålla relationer och är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C30858

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.