jobb just nu!

Vik förskollärare 40/40 söks till förskolan Gullvivan Charlottenberg, om erfoderliga beslut tas

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Eda kommun har ca 8 600 invånare och är vackert belägen i västra Värmland. Kommunen ligger mitt emellan Karlstad och Oslo med goda kommunikationsmöjligheter åt vardera hållet. Aktiviteten efter den svensk-norska gränsen har påverkat utvecklingen i kommunen på ett gynnsamt sätt genom en blomstrande gränshandel, där mer än 4 miljoner människor möts varje år. Det finns fortsatt intresse från näringslivet att etablera sig i kommunen, vilket också ställer krav på den kommunala servicen. Det lokala näringslivet med tyngdpunkt på industri och handel gör Eda till en attraktiv kommun. Eda kommun erbjuder goda möjligheter till varierande fritidsaktiviteter både sommar- och vintertid och några av våra anläggningar som lockar många besökare är Valfjället Skicenter och Eda Golfklubbs unika 18-hålsbana.

Arbetsuppgifter

Förskolan Gullvivan är en förskola med 3 avdelningar, men barn i åldrarna 1-5 år. Du som söker ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan, kunna arbeta målinriktat, följa barns utveckling och lärande, samt kunna redovisa resultat i ditt arbete med barnen.

Kvalifikationer

Förskollärare. Legitimation krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-03-04

Tidsbegränsad till: 2019-06-30

Ansökan

Referensnummer:   A848773

Gör ansökan

Lön

Ange löneanspråk

Övrigt

Eda kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärende och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Grundannonseringen sker enligt kommunens policy, vi undanber oss därför bestämt försäljare av annonsplats, rekryteringssajter och liknande. Om du inte ansöker via Offentliga Jobb, skickar du din ansökan med meritförteckning senast 2019-02-19 till: Eda kommun, Box 66, 673 22 Charlottenberg. Märk kuvertet med " ansökan förskollärare Gullvivan" Läs mer om förskolan Gullvivan och Eda kommun på www.eda.s