InfoCenter söker Sommarpersonal

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Jokkmokks Infocenter behöver just dig i sommar!

Arbetsuppgifter

• Vi arbetar med att ge våra besökare så bra information, tips och råd som möjligt, så att de vill stanna längre och gärna kommer tillbaka. Det kan vara om fiske, bad, sevärdheter, shopping, vandring, spännande utflyktsmål, logi och matställen.

I arbetsuppgifterna ingår att fylla på material och håller ordning både bakom disken och i våra lokaler. Vi uppdaterar information, säljer fiskekort, kartor och en del souvenirer och svarar förstås både på e-post och i telefon. Du kan även få lära dig att svara i kommunens växel.

För mer information kontakta Birgitta Nilsson 0971-171 94, birgitta.nilsson@jokkmokk.se eller kom förbi oss på Västra Torggatan 11.

Kvalifikationer

Du ska vara minst 18 år och du talar och skriver god svenska och engelska. Det är bra om du kan fler språk, till exempel tyska eller franska.

Att jobba med service är bland det roligaste som finns och vi tror att du också tycker det.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-06-10

Tidsbegränsad till: 2024-08-23

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   35/2024

Gör ansökan

Anställning

Vi har öppet vardagar kl. 08-17.

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,