Vadstena Fastighets AB söker Timvikarie till lokalvård.

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena Fastighets AB (VFAB) är helägt av Vadstena kommun. Det övergripande målet för bolaget är att främja bostadsförsörjningen i kommunen, där bolaget äger och förvaltar 805 lägenheter samt 15 577 kvm lokalyta.

Vi förvaltar även kommunens samlade fastighetsbestånd såsom skolor, förskolor, idrottsplats, ishall, kommunhus med mera.

Företaget har idag ca 40 anställda. På kontoret arbetar åtta tjänstemän med uthyrning, drift, underhåll, ekonomi och övrig administration. Driftpersonalen är indelad i fyra huvudsakliga grupper:

Lokalvård som städar kommunens verksamhetslokaler och bostadshusens trapphus.
Utemiljö tar hand om all trädgård- och parkskötsel.
Teknik består av reparatörer, snickare, målare, drifttekniker och elektriker.
Kungsvalla idrottsplats bildar en egen driftenhet med vaktmästartjänster.
Pia Björkman är arbetsledare för personalen.

Vi har en samordnare för Utemiljö och en för Lokalvård
Vikarierna bildar en mindre grupp om ca 3personer.

Du hittar oss på www.vfab.se

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete som lokalvårdare där du bidrar till en god inomhusmiljö för våra medborgare. I jobbet ingår städning av lokaler, korridorer och wc, påfyllning av förbrukningsmaterial mm. Arbete utförs både med handredskap och maskiner. Vi följer Insta och Pryl. Golvvård utförs av en mindre grupp ofta förlagt till sommaren.

Du jobbar både i team och självständigt inom dina områden. Vi önskar att du är lyhörd men också kunna se möjligheter till tex förbättring. Du har en förmåga att se t.ex. uppkomna skador eller andra fel och då ansvara för att informera arbetsledare eller samordnare så att detta kan åtgärdas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Gymnasiekompetens eller motsvarande. Som person är du driven och flexibel. Vi värdesätter att du är serviceinriktad eftersom det förekommer daglig kontakt med kommunens innevånare. Det förutsätter att du kan uttrycka dig väl i svenska språket, såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Meriterande är att du har utbildning inom eller tidigare erfarenhet lokalvård Pryl.

Anställningens omfattning

Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   VFAB/2022/5

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Anställningen är förlagd på dagtid med start kl. 6:00

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.