jobb just nu!

Förskollärare, Blåsippans förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Sandvikens kommunala förskolor gör vi varandra bättre!
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje barn ska känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan. Här ska det vara härligt - roligt - spännande att vara!
Hos oss får du som medarbetare tillgång till:
- fria pedagogiska måltider
- fria arbetskläder utomhus
- egen arbetsdator
- schemalagd pedagogisk utvecklingstid
- digital lärplattform
- digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete
- möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar
- friskvård till förmånligt pris
- Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar

Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Blåsippans förskola ligger i Örta i södra delen av Sandviken. I närheten av förskolan finns skog och andra grönområden som vi besöker regelbundet. En annan tillgång som vi använder oss av är närheten till Björksätraskolans bibliotek. Förskolan består av fyra avdelningar med plats för 76 barn i ljusa och fräscha lokaler. Den har två avdelningar med barn 1-3 år och två med barn 3-5 år.

Arbetsuppgifter

Välkommen som medarbetare på Blåsippans förskola!
Nu söker vi en ny medarbetare som brinner för sitt yrke, har ett engagemang att göra utbildningen rolig och trygg samtidigt som du utmanar barnen i deras lärande. Du vill vara med och skapa en miljö för våra barn som präglas av nyfikenhet, kreativitet, lust att lära och ömsesidig respekt. Här finns plats för utforskande barn och medforskande pedagoger!

Vi har ett positivt klimat på förskolan där nya idéer välkomnas och arbetsglädjen ses som en viktig del i det vardagliga arbetet. Vi arbetar med ett reflekterande förhållningssätt för att skapa en utvecklande miljö på förskolan för barn i alla åldrar. Vi arbetar med mindre grupperingar under verksamhetsdagen för att öka möjligheterna för barnens inflytande samt möjligheten att se till varje individs behov och förutsättningar, utifrån en tillgänglig utbildning.

Kvalifikationer

- Du har lärar-/förskollärarexamen med behörighet att arbeta i förskolan och du har även legitimation.
- Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och medarbetare.
- Din kreativitet smittar av sig på andra och skapar ett engagemang samtidigt som ditt strukturerade arbetssätt leder till att driva verksamheten framåt och uppnå resultat.
- Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument.
- Du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och använder datorn som ett pedagogiskt verktyg i det dagliga arbetet.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   772-19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.