jobb just nu!

Tekniker rörnät

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommuns vatten- och avloppsverksamhet är en av de viktigaste förutsättningarna för Luleås tillväxt. För att kunna exploatera nya bostadsområden planeras och anläggs nya huvudledningar för att förstärka och förnya vatten- och avloppssystemet genom staden.

Avdelning Vatten- och avlopp ansvarar för kommunala frågor när det gäller vatten och avlopp inkluderat underhåll och nybyggnationer på såväl ledningar som anläggningar.

Våra anläggningar för att rena och transportera vatten kompletterats kontinuerligt och omfattande moderniseringsarbeten av anläggningarna har bidragit till att skapa en intressant arbetsplats i en god miljö. Vi erbjuder därför mångskiftande arbetsuppgifter och stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven medarbetare som vill vara med och utforma vårt arbete med filmning av ledningsnätet och läcksökning. Som tekniker rörnät jobbar du tillsammans med en annan rörtekniker men självständigt arbete förekommer. Du kan även komma att jobba i olika projektgrupper.
Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att filma ledningsnätet, löpande inspektera och besiktiga ledningsnätet, planera filmningar, utreda skador samt att analysera och sammanställa utredningsmaterial av filmresultatet som sedan ligger till grund för vår underhållsplanering av ledningsnätet. Materialet du samlar in överför du sedan till vår digitala VA-bank. Uppdraget innebär även andra typer av utredningar i fält. Övertid och beredskapsutryckningar kan förekomma.

Du ansvarar för filmbussen och dess utrusning tillsammans med den andra rörteknikern.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom anläggningsteknik, rörnätsteknik eller praktisk erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Då arbetet omfattar så väl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, så som att du är självständig, lösningsfokuserad, lyhörd, kommunikativ, driven och har lätt för att samarbeta. Du har ett målinriktat och serviceinriktat arbetssätt samt har god förmåga att strukturera och planera arbetet.

God datavana krävs.

B-körkort är ett krav. C-kort är meritande.

STVF-utbildning som rörinspektör är meriterande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A841093

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb