jobb just nu!

Säsongsarbetare Park

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Avdelning Drift och Underhåll sektion Park och Evenemang är en del av Luleå kommuns Stadsbyggnadsförvaltning och förvaltar 1130 hektar parker och naturområden. Verksamheten innefattar planering, projektering samt drift och underhåll av kommunens parker, natur- och grönområden samt lekplatser.

Målet med vår verksamhet är att skapa god livskvalitet för medborgare och besökare, med vackra, tillgängliga och trivsamma miljöer som ständigt utvecklas. I ditt arbete är du med och skapar Luleås gröna mötesplatser. Tillsammans skapar vi en vackrare stad både sommar och vinter.

Arbetsuppgifter

I arbetet som säsongsarbetare park förekommer arbetsuppgifter som plantering av sommarblommor, ogräsrensning, gräsklippning och parkstädning.

Arbetet som parkarbetare kräver god fysik och vi arbetar utomhus i alla väder.

Arbetstiden är måndag- fredag 07.00-16.00.

Rekryteringen kommer att ske löpande.

Kvalifikationer

Du har intresse för parkarbete, är över 18 år och har B-körkort.

Som parkarbetare hos Luleå kommun är du kommunens ansikte utåt. Det innebär att du bör vara en social och utåtriktad person som har lätt att möta våra medborgare.

Erfarenhet och utbildning inom yrket är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträdesdag maj/juni beroende på var anställningen är placerad. Anställningstid1-3 månader.

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A856242

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb