Enheten funktionsnedsättning söker omsorgspersonal till Daglig verksamhet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Söker du ett arbete där du varje dag gör skillnad för andra människor? Vi söker nu omsorgspersonal till vår Dagliga verksamhet.

Ansökan vill vi ha senast 2023-10-15 men rekrytering kan ske löpande så vänta inte med att skicka in ansökan.

Arbetsuppgifter

På den dagliga verksamheten har vi individer med olika former av funktionsvariationer, men med en gemensam nämnare: de är i behov av stöd i det dagliga livet. Som medarbetare i daglig verksamhet ska du ge brukaren det pedagogiska stöd hen behöver för att ta tillvara sina förmågor och möjligheter att utvecklas.

För dig som medarbetare blir uppdraget att i olika sociala miljöer och olika gruppkonstellationer stötta och stödja brukaren mot sitt individuella mål, för att på så sätt kunna erbjuda brukaren en meningsfull sysselsättning.

Du ingår som en del i ett arbetslag där du tillsammans med övrig personal strävar efter att med god kvalitet, främja jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet där respekten för den enskildes självbestämmande och integritet hamnar i första rummet.

Kvalifikationer

Vi söker en positiv, kreativ och ansvarstagande person med vilja att arbeta för en god livskvalité för brukarna. Du har utbildning med pedagogisk inriktning, eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete med personer som har en funktionsvariation är meriterande, samt goda kunskaper i motivationsskapande arbete.

Eftersom brukarnas arbetsuppgifter kan variera både internt och externt är det bra om du är flexibel.

Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift krävs Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   107/2023

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.