Projektadministratör Utbyten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker Projektadministratör Internationella utbyten till Hälsinglands Utbildningsförbund med placering på Staffangymnasiet i Söderhamn.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del i att möjliggöra för våra ambitiösa ungdomar att komma ut i Europa på skolbesök eller på praktik? Utbildningsförbundet har fått en fantastisk möjlighet till detta genom en femårig ackreditering inom Erasmus+ som är ett EU finansierat program för utbyten för studerande. Vi kommer att ha möjlighet att skicka några hundra av våra studerande utomlands varje år och där kommer du att vara en viktig kugge i det att förbereda utbyten och även genomföra uppföljning och rapportering till EU:s programkontor.

Du ansvarar för planering, genomförande, uppföljning och administration kring vår ackreditering.
Det innebär kontakter med våra partners som vi redan har, men även arbeta för att utvidga vårt nätverk av skolor och utbildningsorganisationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
• Är van att arbeta i projektform
• Har minst gymnasial utbildning. Administrativ kompletterande utbildning är meriterande
• Har mycket god datavana
• Är noggrann, strukturerad, effektiv och stresstålig, tycker om att arbeta i en föränderlig och internationell miljö
• Har god förmåga att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift
• Behärskar engelska i tal och skrift samt gärna tyska, franska eller spanska.
• Är serviceinriktad med förmåga att ta egna initiativ

Erfarenhet av utbildningssektorn är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse, dock senast augusti 2023.

Ansökan

Referensnummer:   A1207416

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!