Årjängs kommun söker förskollärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.

Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret för undervisningen och det systematiska kvalitetsarbetet samt att arbeta för en trygg och lustfylld verksamhet där vi tar avstamp i barnets bästa.

Ser du som förskollärare fördelarna med nedanstående punkter då skall du söka jobb hos oss.
• Vi söker nu personal till Förskolan Karlavagnen som ligger i placerat i Karlanda och den medarbetaren vi söker kommer att jobba på Förskolans båda avdelningar, alltså "Lilla" med yngre barn 1-3 år, och "Stora" med äldre barn 3-5 år.
• Gemensam reflektionstid för arbetsgruppen på dagtid.
• Få ingå i ett arbetslag där du tar ansvar som pedagogisk ledare eller trygghetsperson.
• Ha goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Arbetsgivaren tillhandahåller arbetskläder.
• Friskvårdspeng.

Den pedagogiska ledaren ansvarar för det systematiska kvalitetsarbetet utifrån läroplan. Trygghetspersoner utvecklar arbetet mot kränkande behandling och diskriminering. Den tredje medarbetaren i arbetslaget utvecklar arbetet med hälsa och rörelse som är ett av de prioriterade målen för förskolan.

Du kommer att ingå i kommunens övergripande nätverk för förskollärare.

Kvalifikationer

Förskollärarutbildning.
Giltigt B körkort.
Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-03

Ansökan

Referensnummer:   A1067219

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.