jobb just nu!

Fysioterapiassistenter till Tierps Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala (ca 30 minuter med Upptåget) och Gävle (ca 30 minuter med Upptåget) med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tierps kommun kännetecknas av kundfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som fysioterapiassistent hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalitet som är värdeskapande för våra kunder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Trygg hemgång är ett arbetssätt i samband med utskrivningsprocessen som i upp till två veckor stöttar de kunder som skrivs ut från slutenvården eller korttidsboende och har stora behov av omvårdnad och/eller trygghet och som behöver ett stöd i hemmet. Uppdraget är att arbeta nära kund för att få kunskap om kunds egna resurser och vad som behöver kompenseras/tränas. Du kommer vara en del av teamet i verksamheten.

Beroende av hur stort behovet av trygg hemgång är, så kan arbetsuppgifterna variera. Du kommer även att vara ett stöd för HSL personalen genom att vara behjälplig i delegerade uppgifter från deras respektive profession.

Detta ställer krav på att du arbetar utifrån stor flexibilitet.

Du arbetar utredande, det innebär att du med kundfokus ser över vilka insatser som fortsatt kan behövas. Du deltar på uppföljningsmöten med kund, anhöriga och biståndshandläggare.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som är utbildad undersköterska grundläggande behörighet samt Vård- och omsorgsprogrammet: Etik och människans livsvillkor 100p, Medicin 1 150p, Vård- och omsorgsarbete 1 200p och Vård och omsorgsarbete 2 150p, samt med minst ett års arbetslivserfarenhet som undersköterska inom vård och omsorg.

Erfarenhet från rehabiliterande arbetssätt alternativt tidigare arbete i Trygg Hemgångs arbete är meriterande. Har du arbetat som rehabassistent tidigare så är även det meriterande. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska kunna arbeta självständigt och inte vara rädd att ta egna beslut. Du ska ha lätt för att bemöta och kommunicera med äldre människor, samt se den enskilda individen. Om du är öppen för vidareutbildning externt så ses det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är ett krav.

B-körkort är ett krav samt den intern utbildning som kommer att erbjudas.

Vi söker två stycken tjänster där den ena är placeringsort Tierp och den andra är placeringsort Örbyhus. Vänligen ange intresse för vilken placeringsort du är intresserad av i din ansökan.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-04-06

100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A817855

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Intervjuer och tillsättning sker löpande.
Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.