Systemförvaltare - Borlänge kommunkoncerns ekonomisystem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Borlänge kommun är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Kommunen är Borlänges största arbetsgivare med verksamheter inom många viktiga områden. Våra anställda möter borlängeborna i livets alla skeden. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Borlänges utveckling.

Vi arbetar med tillitsbaserad styrning och medarbetardriven chefsstödd utveckling. Du som medarbetare driver utvecklingen tillsammans med dina kollegor.

Borlänge kommuns gemensamma värdegrund ligger till grund för allt vårt arbete:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Systemförvaltare till Ekonomikontorets enhet Bokslut & Strategiskt stöd. Kommunen och bolagen inom kommunkoncernen använder systemet Raindance från CGI och kommunen ansvarar även för förvaltningen åt bolagen. Systemförvaltaren arbetar också med utveckling av ekonomidelen i kommunens BI-verktyg.

Du kommer att planera, koordinera och till viss del också utföra aktiviteterna kring systemförvaltning. Vissa arbetsuppgifter kan utföras av IT-tekniker, konsulter, systemadministratörer eller annan på uppdrag av dig som systemförvaltare. Du fungerar som kontaktperson för allt rörande systemet och ska hålla alla intressenter uppdaterade med information om förvaltningsarbetet.
Exempel på arbetsuppgifter inom systemförvaltningen som du kommer att koordinera:
• Säkerställa och följa upp det stöd och den support som krävs för effektiv användning av systemet
• Säkerställa behörighetsadministration
• Säkerställa rutiner kring drift och incidenthantering för systemet
• Följa upp driften enligt överenskommelsen och agera vid incidenter
och problem
• Samla in och sammanställa behov och krav kring förändringar och utvecklingsbehov för systemet, gärna tillsammans med användare i en systemförvaltningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att vara systemförvaltare för ett ekonomisystem såsom Raindance, Unit 4 eller liknande. Har du arbetat med just Raindance är det meriterande. Det är även en fördel om du har erfarenhet av ekonomiarbete såsom arbete med redovisning, inköp, budget och uppföljning. Du har mycket goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska samt goda kunskaper i engelska.

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller systemvetenskap. Du behöver ha en god förmåga att samordna och kunna hantera att ha många bollar i luften samtidigt. Du ska gilla att arbeta med utveckling och vara lyhörd för användarnas behov.

Vi på ekonomikontoret ser fram emot din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1037999

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.