Projektledare EU-projekt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sandbacka Science Park är en av Sveriges 40 science parks och Gävleborgs enda. Vi stödjer människor och företag effektivt från idé till verklighet för att skapa hållbara produkter, tjänster och företag. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap för att få drömmar och samhällen att utvecklas på ett hållbart sätt. Vårt engagemang ligger i mötet mellan människor och vi tror att all förändring börjar med en idé eller vilja att göra skillnad.

Vi arbetar tillsammans med näringslivet, akademin och offentlig sektor för digital utveckling inom industrin, för ett hållbart energisystem med utsläppsfria transporter och vi gör det med människan i fokus. Sandbacka Science Park tillhör Sandvikens kommuns näringslivskontor och arbetar via projekt på uppdrag av bland annat EU. Vi har en central roll i det regionala stödsystemet för innovation och utveckling med syfte att skapa hållbar tillväxt.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Det finns stora utmaningar för små och medelstora industriföretag i Gävleborg och Dalarna att hitta rätt kompetens- och för kompetensen att hitta rätt företag. Hållbar Inkludering är projektet som bidrar till att tillgodose industrins kompetensbehov genom att bättre ta tillvara talangers erfarenheter och kompetenser samt skapa arbetsplatser som är attraktiva och inkluderande för hela rekryteringsbasen. Genom att arbeta med psykologisk säkerhet kommer vi prova en metod för att undersöka just detta. Psykologisk säkerhet skapar enligt forskning trygga team vilket innebär att inkluderingen på arbetsplatsen ökar det vill säga en vinst för både individen och företagen.

Som projektledare kommer du ansvara för att aktiviteterna i projektplanen genomförs och du rapporterar löpande till projektfinansiärer och extern utvärderare. Du trivs i en nätverkande roll med många kontaktytor där du driver frågan, deltar och själv anordnar seminarier, nätverksträffar och informationsträffar där frågan är aktuell. Du kommer att samverka med andra projekt, företag, föreningar, kommuner och regionerna Gävleborg och Dalarna.

Du kommer vara placerad på Sandbacka Park i Sandviken tillsammans med kreativa kollegor som har olika roller, här finns ett brett nätverk av kompetenser. Hos oss arbetar du i en dynamisk miljö som innebär att du driver utveckling tillsammans med dina kollegor. Vi har kunden i fokus och service är vårt signum.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen är det naturligt för dig att söka kontakt med människor, intressera dig för beteendeförändring och ha som mål att göra en förflyttning i frågan. Du är driven och lösningsorienterad, trivs med att samverka med andra aktörer och du kommunicerar väl i tal och skrift. Du har sannolikt arbetat i projekt tidigare och det är meriterande om du har kunskaper om psykologisk säkerhet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-15

Tidsbegränsad till: 2023-10-31

Enligt överenskommelse, preliminärt datum.

Ansökan

Referensnummer:   77-22

Gör ansökan

Övrigt

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.