Speciallärare till Norra rektorsområdet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Askersund! Hos oss får du alla fördelarna med att arbeta i en liten kommun, där lusten att skapa nära relationer, modet att påverka och det engagemang som präglar vårt arbete står i centrum. Vi har jobb som märks och tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, anpassad skola. Vår vision är att Askersunds kommun skall erbjuda varje barn och ungdom en förskola och skola som gör att framtiden är till för alla. En framtid fylld av möjligheter. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik. Utbildningsförvaltningens olika verksamheter har ett tydligt gemensamt fokus på alla barn och elevers förutsättningar för fullföljda studier.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu speciallärare åk 1-6 till Norra rektorsområdet i Askersunds kommun.
Norra rektorsområdet består av två F-6 skolor, en i Rönneshytta och en i Åsbro.

I rollen som speciallärare på Rönneshytta och Åsbro skola ser vi att du självständigt och tillsammans med kollegorna utvecklar de bästa förutsättningarna för våra elevers lärande enligt gällande styrdokument.

Vi söker lärare som;
*är en inspirerande, flexibel och tydlig ledare.
*arbetar för elevers nyfikenhet, inflytande och ansvar i undervisningen.
*planerar, genomför, reflekterar och bedömer efter kunskapskriterierna i gällande läroplan.
*är intresserad och engagerad i att utveckla skolans miljö för utveckling och lärande.
*inspirerar och väcker elevers nyfikenhet att lära mer.
*ansvarsfullt planerar, genomför, dokumenterar och analyserar sitt arbete för fortsatt utveckling.
*samverkar med vårdnadshavare och andra professioner för elevernas lärande och mående.

Kvalifikationer

Speciallärarlegitimation eller lärare med specialpedagogisk kunskap med legitimation mot åk 1-6. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Körkort B är ett krav och tillgång till egen bil är önskvärt.

Intervjuer och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   BOUNORRA 13/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Askersunds kommun - vår pärla vid Sveriges hemligaste skärgård. Askersund är en plats där historisk skönhet möter naturens vilda underverk. Inte att förglömma vår unika skärgård som är en skatt som bara väntar på att utforskas.

Det som gör Askersunds kommun ännu mer speciell är dess invånare! 11 500 starka individer som kallar denna plats sitt hem, och vi är stolta över att vara deras gemenskap. Vi är något över 1 000 medarbetare som arbetar tillsammans för att se till att vår kommun fortsätter att blomstra.

Vi välkomnar och värdesätter olikheter och ser till att vår arbetsplats är öppen för alla. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag. Kom och bli en del av vår gemenskap och låt oss tillsammans fortsätta att bygga en plats vi är stolta över att kalla hemma med lust, mod och engagemang.

Vi känner oss stolta över vårt Askersund! Besök gärna: https://www.visitaskersund.se/

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.