Lokalvårdare/måltidspedagog till Område Centrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

I område Centrum finns två F-6 skolor, Haganässkolan och Rågenskolan med 292resp 280 elever. I området har vi även sju förskolor.

Samarbetet mellan områdets förskolor och skolor ger oss många fördelar och områdets skolor och förskolor samarbetar med varandra i många avseenden.

Vi söker nu en lokalvårdare/måltidspedagog till Haganässkolan i Område Centrum


Arbetsuppgifter

Vardagliga arbetsuppgifter som åligger en lokalvårdare att se till så att våra lokaler är snygga och fräscha. Vi sätter en stor och viktig del i att vår gemensamma arbetsmiljö är funktionell och trivsam och där kommer DU till att spela en stor och viktig roll. Tjänsten består av 5 timmars städ och 3 timmars köksarbete.

Kvalifikationer

• Utbildad lokalvårdare
• Utbildad måltidspedagog då tjänsten i framtiden kan komma att ändras.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-08

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1123988

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvård 1500kr/år

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
6:30-15

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.