Sjuksköterska sökes till omvårdnadsboendet Åkersbergsvägen 3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Åkersbergsvägen 3 är ett nybyggt omvårdnadsboende i utkanten av Enköpings stad, som erbjuder en fantastisk fin utemiljö. Boendet har sex enheter, varav en är en LSS enhet. Totalt finns det 57 lägenheter.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar de kollegor som har mycket goda idéer kring hur vi tillsammans kan skapa det bästa äldreboendet för våra kunder.

Du kommer vara omvårdnadsansvarig (OAS) och ansvarig för en säker och ändamålsenlig vård och behandling vad gäller kundens fysiska och psykiska behov. Vissa arbetsledande uppgifter kan ingå efter överenskommelse med resultatenhetschef.

Du kommer ansvara för att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsuppgifter som bemötande, hygien och måltidssituation. Du ansvarar också för att utveckla medarbetarna i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Det sker ett aktivt samarbete med andra sjuksköterskor, både inom resultatenheten men även andra verksamheter inom Enköpings kommun.

Viss tjänstgöring i kommunens sjuksköterskejour kan förekomma enlig överenskommelse med chef.

Kvalifikationer

Erfarenhet från omvårdnadsboende och hemsjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med människor med demensdiagnoser.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av äldreomsorg. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som ansvarskänsla, förmåga till självständigt arbete samt att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. Du samarbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du är van att hantera olika IT-system är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens, ser möjligheter istället för hinder. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C46311

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.