jobb just nu!

Vi söker dig som är specialpedagog och vill arbeta i åk 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


På Lekebergsskolan 7-9 går idag ca 245 elever och arbetar ca 25 lärare. Personalen är organiserad i arbetslag som alla är mycket engagerade och arbetar för en hög måluppfyllelse och för att varje elev ska få bli sitt bästa jag genom en trygg och lyckad skolgång. Ett större skolutvecklingsarbete pågår där formativ bedömning står i fokus.

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog kommer du att ingå i skolans elevhälsoteam som består av kurator, skolsköterska och biträdande rektor. I uppdraget ingår att arbeta med främjande och förebyggande arbete samt med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att handleda personal, kartlägga elevers skolsituation, vara behjälplig med upprättande av åtgärdsprogram samt arbeta med enskilda barn och grupper med elever.

Vi jobbar med att reformera vår elevhälsa vilket innebär att du som gillar utvecklingsarbete och vill vara med från starten av något nytt här har ett gyllene tillfälle till ett spännande jobb! Vi är en förändringsbenägen arbetsplats med högt i tak och ett nära samarbete mellan de olika professionerna på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand en behörig specialpedagog men även du som är legitimerad lärare med intresse för specialpedagogik är välkommen att söka tjänsten. Vidareutbildningen inom tjänsten kan diskuteras.

Vi ser också att du som söker är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt är van att använda digitala verktyg i undervisningen

Tjänsten kräver att du har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Vi förväntar oss att du är en person som har en god samarbetsförmåga samt har en förmåga att skapa förtroende gentemot elever, föräldrar och kollegor. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A839843

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.