Lärare åk 1- 3 till Avanskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?


Avanskolan ligger vackert belägen i ett gammalt kulturlandskap vid Luleå älv. Vi erbjuder en trygg skola med inspirerande lärmiljö som präglas av nära samarbete och engagerade pedagoger. Vi strävar efter att med vårt arbetssätt inspirera, väcka nyfikenhet och lust att lära. Vi vill att det ska kännas meningsfullt, spännande och roligt att gå i Avanskolan. Vi lägger stor vikt vid estetiska lärprocesser och en kollegial samverkan med en naturlig delakultur som sträcker sig bortom vår egen skola i ett vidgat klassrum, inte minst med vår vänskola Klöverträskskolan. Våra tre utvecklingsområden under 2021/2022 är språkutvecklande arbetssätt, rörelseglädje och ökad tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att undervisa i åk 1-3, och även i ämnet idrott och hälsa. Fokus i tjänsten är på tidiga insatser inom läsa-skriva-räkna varvid du kommer att arbeta aktivt med läs- och skrivinlärning samt matematik på lågstadiet. Därför är det viktigt att du har ett eget läs- och skrivintresse. Vi ser gärna att du har en arsenal av verktyg, inte minst digitala, för att bidra till att utveckla skolans utvecklingsområden. Du finns med i verksamhetens kollegiala samverkan.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i svenska och matematik i årskurs 1-3. Det är meriterande om du är behörig att undervisa i ämnet idrott och hälsa. Det är även meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Vi ser att du har ett driv att utvecklas i din profession och har förmågan att ta egna initiativ samt se möjligheter. Du är bra på att samarbeta med andra och visar en god portion av engagemang samt har ett gott bemötande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse, tidsbegränsad till och med 22 juni 2022.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A1054217

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller tjänsten ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tips!
Nyfiken på Luleå? flyttatilllulea.se
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb