Administratör med samordnande funktion

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Bli en del av vårt team som administratör med samordnande funktion på Lima hemtjänst och Skålmogården. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 6 månader.

Vi söker nu en engagerad administratör som vill utveckla och driva verksamheterna framåt samt vara ett stöd till enhetscheferna på Lima hemtjänst och Skålmogården. Du har en samordnande funktion som exempelvis innebär administration och bemanningsarbete mellan verksamheter. Du arbetar tillsammans med två enhetschefer, en administratör och våra arbetslag på vårdboendet och hemtjänsten.

Vår utmaning och vårt mål är att skapa arbetsro genom god personalplanering både kortsiktigt och långsiktigt. Vi kommer under hösten att göra ett gediget arbete rörande det långsiktiga perspektivet.

Vill du anta utmaningen att utveckla arbetsplatsen tillsammans med trevliga kollegor är du välkommen till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är intresserad av att arbeta med människor och drivs av vilja till dialog och att skapa goda relationer. Du är ödmjuk men tydlig i din kommunikation.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och erfarenhet av administration. Erfarenhet av bemanningsarbete, schemaläggning, personalplanering eller annan administration är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom vård och omsorg kan detta vara en fördel.

Du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt. Du är bekväm i att fatta egna beslut utifrån ditt uppdrag. Du har förmåga att se helheten, se lösningar och har modet att testa möjligheter som kanske inte tidigare prövats.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
6 månader eller längre. 6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1157982

Gör ansökan

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.