jobb just nu!

Engagerad förskollärare sökes till Östermalmsgården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östermalmsgården är en förskola med tre avdelningar, en äldrebarnsavdelning och två yngrebarnsavdelningar. Förskolan är belägen på Östermalm i centrala Borlänge. Förskolan har en härlig gård som gränsar till Matjesparken, en grön oas mitt i stan.

Östermalmsgården arbetar med läroplanens alla målområden, samt utvecklar verksamheten genom att arbeta med förbättringsområden som formulera utifrån förskolornas behov.

Östermalmsgården ingår i Gylleenheten 2, tillsammans med Brogårdens förskola och Årbygårdens förskola. Förskolorna har en IT-samordnare som stöd i digitaliseringsprocessen. Förskolorna genomför gemensamma APT-möten, samverkansmöten, nätverksträffar och arbetar med gemensamt förbättringsområde.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Undervisning i förskolan för de yngre barnen. Undervisningen ska syfta till att stimulera våra barns allsidiga utveckling och lärande med fokus på trygghet och omsorg. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar i arbetslaget. Du ansvarar för att arbetet sker i enlighet med målen i förskolans läroplan. Planera, genomföra, följa upp, analysera och utvärdera genom att observera och dokumentera barnen och verksamheten. Du ska verka för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor. Du ska ta initiativ, vara kreativ och kvalitetsmedveten.

Det är Du tillsammans med barnen som upptäcker och utforskar till nytt lärande. I utvecklingsarbetet ser vi vikten av en god lärmiljö och det kreativa uttrycket. Tillsammans med dina kollegor skapas både sammanhang, variation och meningsfullhet där du tillsammans med arbetslaget skapar en grund för barnets fortsatta lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare med god insikt i förskolans pedagogiska uppdrag.
• Är intresserad och motiverad av de arbetsuppgifter som ingår i anställningen.
• Har kunskap i hur lärmiljöer inne och ute kan skapa goda förutsättningar för undervisning och lärande med leken som grund.
• Har kunskap kring utvärderingsmetoder så som pedagogisk dokumentation.
• Är trygg i din ledarroll och har lätt för att samarbeta.
• Kan skapa ett förtroendefullt och nära samarbete med vårdnadshavare.
• Vi ser också att du har en positiv syn på förskolans uppdrag, att du är närvarande, engagerad, inspirerande och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
• Har goda språkkunskaper
• Har kunskaper inom teckenspråk.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-11-01

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A972258

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.